fogamzásgátló

Tisztelet Doktor Úr Szombati nap folyamán elkezdetem szedni a Ciprobay 500 mg antibiotikumot, mellette Jangee fogamzásgátlót is szedek, amit a tegnapi nap folyamán fejeztem be. A mai napon azonban megjött. Kérdésem, hogy lehet-e összefüggés a kettő között, okozhatta-e, hogy hamarabb megjött a szokásosnál? Másik kérdésem az lenne, hogy a fogamzásgátlót mikor kezdjem el szedni, azaz folytathatom e a szokásos 7 nap kihagyás után, vagy kezdejem hamarabb? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

Természetesen megzavarhatta a fogamzásgátló felszívódását a Ciprobay - így jöhetett akár hamarabb is a vérzés. 7 nap szünet után folytassa a szedést. Probiotikum javasolt.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. március 03., 21:54; Megválaszolva: 2015. március 04., 17:39
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?