Újabb tünet

Tisztelt Doktornő! Már többször írtam Önnek a szívemmel kapcsolatos témában, és most újabb tünetet tapasztaltam magamon. Januárban voltam kardiológusnál, szívultrahang, EKG, terheléses EKG, jelzett mitrális prolapsus, 90-es pulzus, néhány extra, de egyébként mindent rendben találtak. Mellkasi szorításom azóta is van, főleg a bal oldalon érzem, mintha össze lenne húzódva valami. Erre jött, hogy néha úgy érzem, mintha a szívem rángatózna, tikkelne. Pár másodpercig tart, de ismétlődni szokott. Nagyon kellemetlen. Nem teljesen tudom eldönteni, hogy a szívem, vagy a bordaközi izmom csinálja, de pont a szívem tájékán érzem, és nagyon ijesztő. Ön szerint ez veszélyes lehet? Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Molnár Dóra válasza furcsa érzés a szívnél témában

Kedves Kérdező, jó hír, hogy jók a vizsgálati eredmények! Úgy gondolom, hogy vagy az extraszisztolékat érzi meg, vagy valóban a borda közti izmok okozzák a furcsa érzetet. Ha érzi, csináljon néhány karkörzést, nyújtózást, talán ez segít eldönteni, hogy hol a hiba. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. március 03., 20:11; Megválaszolva: 2015. március 03., 21:16
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?