Sikerült?

Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja próbálkozunk a férjemmel, gyermeken szeretnénk. IR-em van és magas prolactin. Mind a kettőre gyógyszert szedek (Merckformin és Bromocriptin) . Hőmérőzök, a ciklusaim átlagosan 24-25 naposak, peteérésem-ovulációm általában a 10-12 napon következik be. Ma, a 25. napon felindulásból csináltam egy terhességi tesztet, amin megjelent a második csík. Halványabb, mint a másik, de ott volt. Mivel endokrin rendelésre járok, egyből szóltam a nővérnek. Vérvétel eredménye: 164 hcg szint 2 nap múlva mennem kell ismételni. A ciklus 19. napján Norcolutot kaptam, mert elkezdtem pecsételni még a 11. napon. Viszont ma Duphastonra váltatot át az orvos.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Remélem sikerült! Azonban a terhesség esetén a vérből 1500 HCG felett kell lenni az értéknek és ennek 2 nap múlva duplázódni.Ezt követően ultrahang vizsgálattal igazolni a terhességet.

Kis türelem és további vizsgálat szükséges.

Kérdés: 2015. március 03., 17:03; Megválaszolva: 2015. március 03., 21:26
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás