Nyákos széklet

Tisztelt Doktor Úr! Bőrgyógyászati problémám miatt a bőrgyógyász Kliont írt fel elég sokáig kellett szednem. A kúra befejezése után hasmenésem lett. Protexin Balance-t kezdtem szedni. Javult a hasmensem (már nem olyan híg és kevésbé nyákos) , de még mindig vannak problémáim még most sem formált a székletem és kisfokú nyákosság még most is tapasztalható. Diétát tartok. Sajnos pánik beteg vagyok így az orvosi vizsgálatokat Nagyon Nehezen viselem (már próbáltam) Meg szeretném kérdezni, hogy a Klion után kialakult hasmenésem diéta és probiotikum szedése által rendeződhet-e. Válaszát megköszönve: Piroska

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hasmenés témában

Igen, rendeződhet, javaslom, próbáljon más típusú probiotikuimot is használni (valamint az epehólyag-eltávolításnak is lehet következménye a széklet megváltozása) .

Kérdés: 2015. február 24., 11:48; Megválaszolva: 2015. február 24., 16:09
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?