Emésztőrendszeri probléma

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves lány vagyok és azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy 2 és fél hónapja fehér nyálka szerű anyag van a székletemen.Ez a fehér nyák általában csík szerű és a székletemen szokott megjelenni.Néha friss vért is fedeztem fel a nyák mellett de ez talán 4 alkalommal volt azóta szerencsére nem. Más panaszom nincs.Nem fogytam, teljesen jól érzem magam, a székletem állaga és rendszeressége teljesen normális.Voltam vastagbél tükrözésen ahol mindent rendben találtak. A székletvizsgálat is negatív. A két és fél hónap alatt kétszer voltam vérvételen és hasi ultrahangon. A hasi ultrahang teljesen jó és a vérvétel is, egyedül az összbillirubin szintem emelkedett egy kicsit 20, 2 umol/L.Három hete jártam proktológusnál aki végbéltükrözést csinált és azt állapította meg, hogy másodfokú belső aranyerem van és gyulladt az analis csatorna.Kliont és Doloprocint (krém, kúp) írt fel. A gyógyszert beszedtem, a krémet és a kúpot elhasználtam.De sajnos a problémám továbbra is fenn áll és nagyon meg vagyok ijedve. Mindennap ott van a fehér nyálka a székletemben ami nagyon aggaszt.Kipróbáltam egy 5 napos léböjt kúrát és diétáztam is.Szedtem probiotikumot is de ez sem segített. Az lenne a kérdésem, hogy a belső aranyér okoz e ilyen panaszokat és hogy milyen további kivizsgálást javasolna, mert sajnos nagyon tanácstalan vagyok, hogy kihez és hova forduljak! Most egyenlőre várok mivel két hét múlva kaptam időpontot étel allergia (coelikaia, laktóz érzékenység) vizsgálatra.Ha esetleg ez is negatív lenne mit tanácsolna? Előre is Köszönöm a segítséget!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza Nyák témában

A nyák jelenléte a székleteben nem feltétlen jelent problémát, oka a bélhámsejtek fokozott újraképződése lehet (ezt általában gyomor-bélhurut gyógyulása esetén látjuk) . Ha minden negatív, akkor pre- és probiotikum tartós használatát (legalább 1 hónap) javasolnám.

Kérdés: 2015. február 22., 16:07; Megválaszolva: 2015. február 22., 17:37
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom