Mi lehet az oka?

Tisztelt Doktor úr! Azzal a problémával fordulnék önhöz, hogy 1-2 hete lilásra színeződtek el a szeméremajkaim. Terhes 100% hogy nem lehetek semmiképp, úgy olvastam ez annak lehetne a tünete. Nagyon sokat is fogytam mostanában több mint 10 kg-ot, nem tudom esetleg összefügghet e a dolog. Terhességen kívül minek lehet még ez a tünete? Válaszát Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A leírt jelenség szakorvosi vizsgálatot igényel.

Ez terhességben jelentkezik a visszér tágulatok miatt.

Kérdés: 2015. február 21., 21:21; Megválaszolva: 2015. február 26., 21:55
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás
Serum Calcium