• Kék a szám széle!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Megállapították, hogy sűrű a vérem. 1 hete kékes a szám széle is már. Nem tudom nem-e vagyok veszélyben, mert hétvége van és a körzeti orvos nincs. Mi lehet a bajom? Vérkeringési zavar? Szív probléma? Köszönettel: Majoros András

        Dr. Szanyi Andrea válasza a tünet témában

        Kedves Kérdező! Feltételezem, hogy a vérvétel során magas hemoglobin szint igazolódott és erre mondták Önnek, hogy sűrű a vére. A kékes szájról látatlanban nem tudok nyilatkozni, ha egyéb tünete nincsen és egy hete fennáll, nem gondolnám, hogy azonnali teendőt igényelne. Hétfőn keresse fel háziorvosát.


        Kérdés: 2015. február 21., 15:53; Megválaszolva: 2015. február 21., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Az urológus is csak ember
        Dr. Bánfi Gergely urológussal beszélgettünk a Movember mozgalomról.
        Hüvelyfolyás és terhesség
        Pánikba esni nem szabad. Bízzunk a segítségben.
        A dohányfüstbe ment terv
        Mindenki azzal jár a legjobban, ha rá sem szokik a dohánytermékekre.