Gyomor panaszok

Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Panaszom a következő, melyben segítséget szeretnék kérni. 2014 novemberében kezdődött, hogy nagoyn fájt a hasam bal oldalt elvittek a Szent Margit szk-ba ott azt mondták lehet vakbél gyulladásom van átküldtek az Irgalam kórházba, ott azt mondták, hogy gyomorfertőzésem van menjek haza pihenjek. Hazamentem pihentem, 2-3 nap múlva fülfájás jelentkezett elmentem Szentendrére ott azt mondták középfül gyulladásom van, ide húzódott a baktérium.Kaptam fülcseppet, majd ismét hazamentem. 1-2 hét múlva elkezdtem köhögni, gondoltam náthás vagyok de amikor majd meg fulladtam a köhögéstől elmentem orvoshoz azt mondta lehet tüdő gyulladás, kaptam antibiotikumot szedtem, kicsit jobb lett de 1 hónapig köhögtem folyamatosan. Megint eltelt pár nap és köhögés nem csillapodott visszamentem az orvoshoz, azt mondta hogy arcüreg gyulladásom van. a székletelésem iszonyatosan nehéz, illetve véres volt, elmentem gasztroenterológushoz, elküldött hasi ultrahangra nem láttak semmit. Elküldött helicobakter vizsgálatra ott sincs semmi. Múlt héten szombaton (2015.01.31.) én nagyon fájt a gyomrom ment a hasam bármit ettem ittam kijött. Most megint kezdek náthás lenni.: (És ezáltal a pikkelysömöröm is egyre jobban jön elő! Kérem segítsenek, hogy hova forduljak unom, hogy lassan 2 hónapja nincs olyan hét hogy ne legyen valami. Mit tegyek kihez forduljak? Lehet hogy még az a baktérium vándorol a szervezetemben amit 2014 novemberében mondtak nekem? Várom válaszát! Köszönöm szépen Zsanett

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza gyakori megbetegedések témában

Kedves Kérdező!

Folyamatosan jelentkező panaszai egy részénél egyértelmű összefüggést nem látok. A fülfájás, középfülgyulladás legjobb tudomásom szerint nem csak fülcseppel kezelendő, vagy az Ön esetében egészen enyhe formában jelentkezett. Felmerül viszont, hogy az eddigi panaszait követően, arcüreggyulladás, tüdőgyulladás, történt -e röntgen illetve vérkép vizsgálat. novemberben talált baktériumra megkapta a megfelelő kezelést, az nem okoz légúti, fülészeti gyulladással járó tüneteket. Mindenesetre javasolnám, hogy csináltasson egy általános laboratóriumi vizsgálatot.

Kérdés: 2015. február 03., 15:30; Megválaszolva: 2015. február 05., 14:45
Kérdések és válaszok: Egyéb
Irányított hashajtás, gyógyszer...
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina