Aggaszt a férjem vérképe

Tisztelt Dr Úr! Aggaszt a férjem labor eredménye de a házi orvos nem küldte további vizsgálatokra. Koleszterin 8, mmol/L Trigliceridek 3, 15 mmol/L Ferritin 583 ug/L Ferritin ismételve hígítva 2, 700mIU/L˛/ezt azért írtam mert nem tudom van-e jelentősége/ Fehérvérsejt 12, Giga/L Eozinofil 0, 56 Giga/L Eozinofil 4, 50% Válaszát Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza vérkép témában

A vérzsír-értékek elég magasak, főleg, ha a Roxera-t már szedi egy ideje (ha most kezdte, akkor 3 hónap múlva úgy is meg kell kontrollálni őket) . A ferritin érték magasabb volta jelentős, túlzott mértékű vasraktározásra utal. ez a mérték még nem okoz szervi problémákat, de mindenképp alkoholtilalom szükséges (az alkohol segíti a vasfelszívódást) , valamint érdemes elkezdeni vért adni (ezzel vasvesztés lép fel, így rendeződik a vasraktárak mértéke) . A vérkép egyéb eltérései jelentőség nélküliek.

Kérdés: 2015. február 01., 15:08; Megválaszolva: 2015. február 01., 19:21
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg