Pánikbetegségem van?

Tisztelt doktornő! 6 évvel ezelőtt 10 év után a párom itt hagyott engem és a 6 éves fiúnkat. Mi ketten a közösen felépített házban maradtunk a párom elköltözött.Ekkor kezdődtek a gondok.Egy fizetésből nagyon nehéz eltartani a fiam, fenntartani a házat (persze mindig elromlik valami) .Részmunkaidőben dolgozom.Évente párszor előfordult velem, hogy hirtelen rosszul lettem, levert a víz, hol melegem volt, hol fáztam.Éreztem, hogy hányingerem van elsötétült minden, leesett a vérnyomásom majd el is ájultam.Volt olyan, hogy otthon de olyan is, hogy a munkahelyemen vagy a buszon.Ez az ájulás pár másodpercig tart de ha van mellettem valaki akkkor sem tudok szólni mert olyan hirtelen jön. És a legfurcsább, hogy mikor kezdődik a rosszullét egy filmből látok egy részletet. Ilyenkor azt is tudom, hogy ez melyik film hallom hogy beszélnek benne de miután az ájulásból magamhoz térek ezt már nem tudom megmondani. Nem tudom, hogy ez miért van. mostanában már ritkábban fordul elő talán azért is mert egy kicsivel több lett a fizetésem.Olvasgattam a neten és a tünetek alapján arra jutottam, hogy ez talán pánikbetegség. Mondjuk a filmes dolgot nem tudom hova tenni.Ön mit gondol erről mi lehet a bajom? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pálvölgyi Rita válasza hirtelen ájulás témában

Tisztelt Kérdező,

A leírtak - különösen a film - nem igazán jellemzők pánikbetegségre. Beszéljen a háziorvosával, lehet, hogy indokolt volna a egy neurológiai kivizsgálás.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. január 30., 16:15; Megválaszolva: 2015. január 30., 16:20
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés