Hányinger

Jó napot doktornő. 1 hónapja szenvedek főképp hányingerrel (1 hónap alatt csak egyszer hánytam) és fáj a gyomorszájam, általában ha ételre gondolok hányinger jön rám, de van amikor magamtól megéhezem, és van amikor gombóc érzés van a torkomban. Ezzel kapcsolatban már csináltak EKG-t, hasi ultrahangot, vérvételt, minden negatív lett. Elküldtek gyomortükrözésre, de oda csak egy hónap múlva kaptam időpontot. Több fajta gyógyszert szedtem már, de egyik sem segített (cerucal, pantoprazol, domperidon, daedalon) Ön szerint mi lehet a probléma? És mit javasol a hányingeremre. Előre is köszönöm a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza hányinger témában

Kedves Kérdező!

Valóban a következő lépés a gyomortükrözés, elképzelhető, hogy túlzott gyomorsav termelés okoz panaszokat/eltéréseket, de az is lehet, hogy majd semmifajta eltérést nem fognak találni a tükrözés során.

Kérdés: 2015. január 28., 14:01; Megválaszolva: 2015. február 06., 12:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés