hova forduljak

Jó napot doktor ur! 15 éves korom ota kezdtem el kutatni a választ a rejtélyes fájdalmamra.7 éves koromba kezdődött a focipályán.belerugtam a labdába és meghuzódott a szeméremcsont és a péniszem között valami.a fájdalom csak a mozgás kezdetének pillanatába nyilal be élesen és leblokkol teljesen.combközelitő és a hasizmom mintha összelenne nőve és a mozgás pillanatába mintha megszakadna.utána aznap minden hirtelen mozgásnál belenyilal és másnap elmulik.aztán van hogy honapok mulva nyilal be megint.de ha teljes erőmből mozgatnám a lábam bármikor előtudom hozni.már evvel álmodok erre koncentrálok hogy nehogy benyilaljon nem élvezem a sportot mert erre koncentrálok."hogy rmeélem nem huzodik meg".Jégen ha kicssuzik a lábam bármerre egyszerüen elsirom magam attol az 1 tizedmásodpercig tarto belenyilalástol.leggyxakrabban sasszézásnál melluszásnál jégen, hirtelen irányváltoztatásnál nyilal be.voltam orvosoknál Pécsen és kis vizsgáltak mindenki félvállrol veszi a dolgot de ez nekem már a rémálmom.a pontos nyilalás helye a péniszem és aszeméremcsont között 1-3 centi mélyen.ha csak egy jo pécsi orvost tud kihez vagy hova forduljak már azis nagy segítség lenne öntől! köszönöm hogy meghallgatott

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza kivizsgálás témában

Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Panaszai hátterében több dolog is állhat. Nem tudom milyen irányban és milyen vizsgálatok történtek Önnél. Leírása alapján felmerül lágyéksérv gyanúja is, de lehet leszorításos szindróma, izomsérülés, hegesedés, gyulladás az adott régióban, esetleg a csípőízületben. A szeméremcsonton tapadó izmok gyulladása, sérülése is eredményezhet ilyen fájdalmakat. Mindenképpen célszerű lenne röntgen, ultrahang, CT vagy MR vizsgálat készítése, kiegészítve egy nagy laborral. Név szerint nem tudok senkit ajánlani Önnek Pécsen, de sebészhez, idegsebészhez, ortopédushoz, vagy baleseti sebészhez forduljon. Említette, hogy nem igazán vették eddig Önt komolyan. Ha ez a reakció továbbra is fennáll, akkor javaslom a magánszakrendelésen való megjelenést. Ha az ott elvégzett vizsgálatok hoznak valamilyen eredményt, akkor visszamehet állami rendelésre is, akkor már jobban fognak hinni Magának.

Kérdés: 2015. január 27., 17:52; Megválaszolva: 2015. január 29., 21:51
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés