Magzatvíz

Üdvözlöm Doktor úr! Az lenne a problémám hogy ctg vizsgálaton voltam és elküldtek utána EST vizsgálatra az negatív lett de utána csináltak egy áramlás mérést és ott kevés magzatvizet mutattak ki.vasárnap megyek megint nst vizsgálatra mire számíthatok? bent tartanak vagy esetleg megindítják a szülést? Válaszát előre is köszönöm 39 hetes kismama

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A további teendőket a lepényfunkciós vizsgálat határozza meg. Magzati veszélyállapot esetén kórházi felvétel, szülés indítás szükséges.Normális lepényfunkció esetén a várakozás további ellenőrzések mellett megengedett.

Kérdés: 2015. január 22., 19:14; Megválaszolva: 2015. január 22., 22:25
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat