Gyógyszer refluxra

Kedves Doktor Úr! Összesen hét éve szedek refluxra gyóygszert, ebből négy éve Nexiumot, naponta 10 mg-ot. Próbáltam elhagyni vagy ritkítani a szedést, de nem lehet. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e a Nexiumot ebben a dózisban életem végéig szedni és szükségesek-e időnként valamilyen ellenörző vizsgálatok a Nexium szedése miatt? Üdvözlettel: H. Erika

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza PPI témában

Lehet szedni, de pár évente endoscopos vizsgálat javasolt, mert a savcsökkentő egyéb gyomorbetegség tüneteit is elfedheti.

Kérdés: 2015. január 21., 04:18; Megválaszolva: 2015. január 21., 07:34
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat