Terhesség

Jó estét. A következő kérdéssel fordulok önhöz, mekkora az esélye a teherbeesésnek ha az ondó nem érintkezik a hüvellyel viszont ejakuáció után rá került a genitális tájékra, csikló, nagy ajkak.Esemény utáni tabletta szükséges-e és milyen kockázatokkal járhat? Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Ha a hüvelybe nem jutott spermium akkor a petesejt, hímivarsejt találkozás nem lehetséges.

Ekkor a terhesség kialakulása is lehetetlen.

Kérdés: 2015. január 16., 16:57; Megválaszolva: 2015. január 16., 17:22
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg