• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedveds doktornö. Néhányhete éjjel arra ébredte, hogy nem tudok nyelni meg akarok fuladdi.Nagyon nagyon nehezen sikerült több apro nyelési probálkozás után vissza térnem a nyeléshez. Amit erös köhögés folytatott. Most pár napja napközben nagyon szédültem nem birtam még ülni sem még fekve is szédültem. A vérnyomásom 120/60 volt ez pár óráig is eltartott. Azota jol vagyok. Mitöl lehetnek ezek a tünetek. Válaszát elöre is köszönöm:Anna

        Dr. Kerekes Éva válasza a fulladás témában

        Tisztelt Anna! Sajnos ezt így látatlanban nem lehet megmondani, lehet, hogy gyomorsav csorgott a nyelőcsőbe és felmarta a torkát, de lehet horkolással járó alvászavar is, vagy más egyéb a háttérben. Forduljon bizalommal háziorvosához!


        Kérdés: 2015. január 15., 11:33; Megválaszolva: 2015. január 16., 15:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: