korai terhesség alatt vérzés

Jó napot Doktor Úr! Én azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy én kedden voltam a Nőgyógyásznál és gyanúja lett hogy terhesség van, de nem biztos. a papíron ez áll: Uterus: 42x46x75mm. Endometrium: 13mm. Ovarium: jo: 31x19mm bo: 28x20mm benne több tüsző Kedd óta nem észleltem semmit de amikor ma felébredtem és pisilés után elkezdtem vérezni.feltettem egy tampont, amikor kihúztam szinte nem volt rajta semmi csak pecsét féle.viszont mikor csak betétet raktam be nagy alvadt vérdarabok jöttek ki belőlem, és nyomás éreztem a hasam alján.Doktor Úr kérem segítsen, keddig félek várni és nem tudom hogy most terhes voltam -e vagy nem? Ha igen akkor miért vérzek, vagy elvetéltem?! Előre is köszönöm válaszát és segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A terhesség megállapítására terhességi teszt végzése tanácsos.Negatív esetben az észlelt rendellenes vérzéssel, ha a menstruáció korábbi mennyiségét nem haladja meg, sürgős teendő nincs.

A terhességi teszt pozitivitás esetén észlelt vérzés, alhasi görcsök a vetélés tüneti lehetnek, de más kóros ok is lehet, ekkor azonnal tanácsos szakorvoshoz fordulni.

Kérdés: 2015. január 10., 19:26; Megválaszolva: 2015. január 10., 20:38
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés