Gyomorpanaszok

Tisztelt Doktor Úr! Következők a panaszaim: - gyomrom alapvetöen nagyon érzékeny, kis nyomásra is kellemetlen érzetem van; -étkezés után olyan, mintha egy tüzlabda lenne a gyomromban, máskor olyan, mintha tüvel szurkálnák, az utóbbit föleg a gyomrom bal oldalán érzem; -szinte állandóan olyan érzet van a gyomromban, mintha izgatott lennék valami miatt, pl. mint vizsga elött (a másnaposság érzetéhez is hasonlít) -munkaköröm nem stresszes, nem vagyok idegeskedö típus; - szinte minden nap hasmenésem van - úgy vettem észre, hogy a buborékos víz enyhít a tüneteken Mi lehet a probléma? Segítségét elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza gyomorfájdalom témában

Panaszát okozhatja gyomorhurut, H. pylori fertőzés, de akár gyomor- vagy nyombélfekély is. Javaslom, pár napig egyen rendszeresen, egyszerre keveset, használjon vény nélkül kapható savcsökkentőt. Ha panasza nem szűnik meg teljesen, mindenképp keresse fel háziorovsát.

Kérdés: 2015. január 10., 14:45; Megválaszolva: 2015. január 10., 15:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat