Furcsa érzés a hasban betegség után

Kedves Doktor Úr! 3 hete vagyok túl egy hányásos-hasmenéses vírusos betegségen, és máig olyan panaszaim vannak, hogy eléggé "szeles" vagyok, és sokszor furcsa érzés van a hasamban (olyan mint amikor éhes vagyok, de ez az érzés van, amikor evés után kb 1 órával jelentkezik) . Erősebbek a bélhangjaim is, mint a betegség előtt voltak. Már szedtem a betegség óta probiotikumot (normaflore) és egyszer B6 vitamint is. Azt mondják, hogy ez még a betegség miatt van, és majd magától javulni fog. Tehát az lenne a kérdésem, hogy ez komolyabb dolog? Szedjek rá valamit, vagy magától rendeződni fog?

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Plósz János válasza Postinfect. puffadás témában

Magától is rendeződhet, de pre- és probiotikum tartós, több heti használata mellett a gyógyulás gyorsabb (érdemes kombinált készítményt használni, akár több félét is kipróbálni) .

Kérdés: 2015. január 08., 19:14; Megválaszolva: 2015. január 08., 21:03
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés