Terhesség

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a menzeszem nem jött meg helyette pecsételtem. Azóta is olyan tüneteim vannak, mint a hányinger szinte minden reggel, fejfájás, ételek kívánása vagy undorodása, hirtelen rosszullétek kapnak el. Egy éve szedem a Volina fogamzásgátló tablettát, lehetséges-e hogy terhes vagyok? Válaszát előre köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben nem történt hiba (többszöri hányás, tabletta elfelejtése) a szedés közben, úgy elvileg nem lehet terhességről szó. De, ez a módszer sem 100%-os. Legyen kedves terhességi tesztet végezni, negativitás esetén - és a panaszok nem szűnése mellett - háziorvosi konzultációt javaslok.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. január 02., 23:21; Megválaszolva: 2015. január 06., 18:16
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés