Lehet komolyabb baj?

Tisztelt Doktor Úr! Székelési illetve emésztési panasszal fordulok Önhöz. A székletem két színű, az eleje világosbarna, középtájon egy vékony csíkban a széle sötét barna itt ott friss vérrel, a vége ismét világosabb barna.Nem tudom, hogy kell-e komolyabban foglalkoznom vele. Egyéb panaszom nincs. Ön szerint mi lehet a gond. Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza széklet témában

A széklet nem homogén színe nem probléma, de a vér jelenléte mindenképp riasztó tünet, további kivizsgálást igényel (vastagbél-vizsgálatot) .

Kérdés: 2015. január 02., 20:09; Megválaszolva: 2015. január 02., 20:42
Kérdések és válaszok: Egyéb
Irányított hashajtás, gyógyszer...
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina