Aggódó anya

Tisztelt Doktornő! 33 éves fiam ügyében érdeklődnék. Ma leesett a pulzusszáma 40-re, ami egy nagyfokú fáradságérzettel társult. (A vérnyomása közben normális ) Voltak már hasonló „gyengeség-tünetei” és 7 évvel ezelőtt kivizsgálásnál azt mondták, hogy valami rosszul záródik a szív (billentyű? ) vagy izom? …. nincs nálam a papírja, így pontosan nem tudom leírni. Bisoblock 5mg-ot szed azóta is (esténként) Egy héttel ezelőtt kezdődött bélpanaszok miatt napokig nem tudott enni, és rosszul érezte magát. Szintén évek óta fennálló reflux problémára pantoprazolt szed. (szintén esténként) Úgy tűnt, az utóbbi napok rosszullétei elmúltak, és ma jelentkezett ez a nagyfokú gyengeség. Milyen kapcsolat lehet a bélpanaszok és a pulzus csökkenése között? Milyen konkrét kivizsgálás szükséges? Hol vizsgálják gasztroenterológiai és kardiológiai szempontból egyaránt? Milyen lehetséges okok okoznak ilyen tünetet? Szeretnék ezzel kapcsolatban egy kis tájékoztatást kapni. Előre is köszönöm válaszát. Egy aggódó anya.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza alacsony pulzus témában

Kedves Kérdező, vizsgálat nélkül nem lehet megállapítani a baj pontos okát. Súlyosabb rosszullét esetén ügyeleti ellátás igénybe vétele javasolt, egyéb esetben a háziorvost keresse fel a fia a továbbiak megbeszélésére. Tisztelettel: dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2015. január 01., 13:56; Megválaszolva: 2015. január 01., 14:24
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés