Hat a fogamzásgátló ezen esetekben?

Körülbelül 4 hete 5 napos antibiotikum-kúrát kellett tartanom, akkor a 2. hete szedtem a Symicia fogamzásgátlót. Az antibiotikum-kúra után még 1 hétig kellett szednem a gyógyszert, majd 1 hét szünet következett. Ezen a héten (2014.12.22-től) kezdtem el a következő levelet szedni. Tegnap este (péntek) a szokott időpontban vettem be a gyógyszert, majd másnap reggel hányás lépett fel bizonyos előző napi fogyasztások miatt. A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben is védett vagyok-e? Vagy kiegészítő védekezést kell használni? Mind az alkohol és az előzőekben szedett antibiotikum összhatása miatt. Nagyon köszönöm, ha elolvassa és válaszol!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Tekse István válasza oc témában

Kedves Kérdező!

A védelem megmaradása antibiotikum függő, illetve a másik kérdésben - hányás - sok múlik azon, hogy hányadik tablettánál történt. Ha bizonytalan a szituáció mindenképp érdemes óvszert használni.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2014. december 27., 14:55; Megválaszolva: 2015. január 02., 19:39
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés