Fogamzásgátló

Tisztelt Dr. Úr! 4 évig lindynette 20 fogamzásgátlót szedtem. 2 hónapja abbahagytam mert nem volt párom, azóta egyszer rendben megjött a menstruációm. Újra szeretném kezdeni, megmaradt még 2 levéllel. Szükséges orvosi vizsgálat vagy elkezdhetem ugyanúgy mint legelőször? Legkorábban januárban jutok el az orvosomhoz. Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza fogamzásgátló témában

Tisztelt Hölgyem!

Most ajánlott egy terhességi tesztet elvégezni/patikában lehet kapni, reggeli első vizeletből a legjobb/

Ha a terhességi teszt negativ, illetve nem volt partnerkapcsolata az utolsó menstruáció óta, akkor el lehet kezdeni szedni a Lindynette 20-t a szokásos módon / menstruáció első napja, minden nap ugyanabban az időpontban stb../

Ugyanakkor a januári--egyébként is tervezett orvosi vizsgálatot a biztonság kedvéért el lehet végeztetni, esetleg laboratóriumi vizsgálattal egybekötve/ májfunkciók miatt/ ha ez nem történt meg az utóbbi időben.

Röviden: használja fel a megmaradt 2 levelet!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2014. december 16., 14:01; Megválaszolva: 2014. december 16., 14:45
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat