baktériumos fertőzés

Tisztelt Doktor úr! 2013 júniusában térdprotézis beültetésem volt. Ami el fertőződött és ki kellett venni amit az év novemberében végeztek el. A tenyésztés a dúsításból staphylococcus coag.neg baktérium tenyészett ki. Akkor távtartót kaptam ami Vancomycinnel volt átitatva.Valamint 10 napig infúzióban is ezt kaptam! januári mintavételkor ismét a dúsításból ugyan az a baktérium tenyészett ki. Gondoltunk arra hogy egy végbél sipoly miatt lehet ez a baktérium, a sipolyt ez év áprilisában műtötték és egy gumi van most átvezetve rajta hogy ürüljön. Szeptemberben ismét műtét ahol a távtartót cserélték ugyanis minden mintában benne volt a baktérium. közben többször gyógyszeres kúrám is volt Sumetrolim tablettát szedtem két hétig 2x2 majd két hétig 2x1. A labor erre irta az érzékenységet. A szeptemberi műtét után októberben mintát vettek és ebben is a dúsításban benne volt a baktérium, azt írták pár telep! Abban kérném a Doktor úr segítségét hogy miként tudnék ettől a baktériumtó valamiképpen megszabadulni! Előre is nagyonn köszönöm a tanácsait és a segítségét! Tisztelettel Rudolf

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Lakos András válasza iatrogen infectio témában

A kezelőorvosa kérhet (kérjen! ) infektológiai konzíliumot. Ez sokkal komolyabb kérdés, mint amit így távolról szabadna véleményezni.

Elnézését kérem, csak most vettem észre a kérdését.

Kérdés: 2014. november 04., 21:15; Megválaszolva: 2014. december 19., 17:58
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg