Segitség nátha?!

Jo napot. Mar tobb mint 6 eve angliaban elek. Az itteni orvos tudamonnyal nem eppen meg elegedve sajnos ezert fordulok Onnokhoz. Mar tobb mint 2 hete nathas vagyok eloszor orrfolyas utanna atment kohogesbe es most folyamatos tusszentesbe, ver a viz az orrom mar tiszta seb alig merek hozzanyulni. Muszaly volt 3 napot kiis hagyna a munkahelyemrol mert az eros izuleti fajadalmak foleg a vallam tajekan visszahuztak az agyba. Iszok teat mezet szedek parecatamalos gyogyszereket, vagy kogohescsillapitot. De semmi jelet nem latom annak, hogy jobban lennek es sajnos azt is tudom ha elmegyek az orvoshoz nem fog mast mondani csak hogy vegyel be paracetamolt. Esetleg tudnanak valami tanaccsal ellatni segiteni. Elore is koszonom Szandra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza légúti fertőzés témában

Kedves Kérdező!

Elhúzódó légúti panaszok esetén mindenképpen szükséges vizsgálatra mennie. Tisztázni kell, nincs-e arcüreg gyulladás, hörgőgyulladás vagy tüdőgyulladás, esetleg allergia a tünetek elhúzódása mögött.

üdv: dr. Tomonkó MAgdolna

Kérdés: 2014. szeptember 30., 12:26; Megválaszolva: 2014. október 04., 22:34
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Izomrángás
Serum Calcium