• Hajhullás gyógyszeres kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        TISZTELT VÁLASZOLÓ DOKTORNŐ/DOKTOR ÚR! Hajhullásom kezelése javasolt Zinkorot szedésénél egyáltalán nem lehet kávét - még capuccinot sem - fogyasztani? Most tervezem szedni! Előre is köszönöm válaszát:

        Dr. Árki Ildikó válasza a cink témában

        Tisztelt Kérdező! A készítmény betegtájékoztatóját az alábbi oldalon tekintheti meg. https://www.webbeteg.hu/gyogyszerkereso/zinkorot-25-mg/55155/betegtajekoztato A betegtájékoztató szerint a kávé meggátolja a cink felszívódását. Ezért a kávéfogyasztást és a cink készítmény bevételét különböző időpontokra célszerű tenni.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2014. szeptember 04., 13:51; Megválaszolva: 2014. szeptember 06., 09:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr, Gyenge IBS-D szerű betegséggel kűzdök, ami reggeli 1 kemény és 1-2 lágyabb/hasmenéses székelést jelent. Laktóz érzékeny vagyok és étel allergiám is van. Emellett nehezen kűzdök meg a váratlan helyzetekkel és hajlamos...
        Tisztelt Doktor Úr! Párommal gyermeket szeretnénk, eddig 2 sikertelen próbálkozáson vagyunk túl. Párom 36 éves én 32. Nem szedünk semmilyen gyógyszert és nincs semmilyen betegségünk. Mielőtt belekezdtünk a babatervezésbe voltam...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció