TUDATLAN! 2 HÓNAP KÓRHÁZ UTÁN IS....

Tisztelt Dr-nő, (vagy )Dr-Úr! 10 éve volt szív infaktusa, kb március végén, rosszul lett, olyan szinten, hogy,,, kapaszkodva birt csak állni, hallássa ilyenkor tompa, látása romlott, és beszélni is nehezen bir, mikor elkapja a rosszul lét, kardiológiára vették fel, de minden eredménye jó, haza bocsátották, 2-3napig jól érzi magát utána újra kórház, most a belgyógyászatra került, eredmények szintén jók, de már 14 gyógyszert szedett amit a belgyógyászaton adtak, újra haza engedték, 3 nap után jött a rosszul lét, újra Bel osztály,,,, aznap a röngen ki mutatta, hogy a tüdein folt van, vagyis tüdö gyulladása van,, kezeltél, fel került a pulmonológiára,, rosszabbul éreszte magát, ujra le vitték röngenre,, de a folt eltünt,, nincs tüdőgyulladás, most 4 szem gyógyszert szed,, most azt mondták a tüdön viz van, és mindjárt jobban lesz mondta az orvos,,,,,, le szivatták,,,, elkezdték,,,, de viz sehol sem volt,,,,,,, az a diagnózis,,, hogy,,,, nem tudják mi baja a 80éves nagybátyámnak, csak azt látom,, már ha meghalna azt sem bánná, mert nem tudják mitől van rosszul,,,,,, aki márciusig ugy dolgozott mint egy20 éves fiatal.. segítséget kérnék. 3 fajta osztályon feküdt már, és nem tudják mitől van rosszul.gyomortükrözés is volt, itt sincs semmi baj, vese vizsgálaton agyon nyomkodták, de ott is semmi. segítségüket előre is köszönöm. Tisztelettel:H Endréné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szanyi Andrea válasza a kivizsgálás témában

Kedves Kérdező! Az elvégzett vizsgálatok részletes ismerete nélkül a leírtak alapján nem lehet véleményt mondani. A rosszulléte elképzelhető, hogy nem kardiológiai eredetű. Javasolnám keressék fel a háziorvost a zárójelentésekkel aki ez alapján további vizsgálatokra tud javaslatot tenni.

Kérdés: 2014. május 29., 17:58; Megválaszolva: 2014. június 02., 07:02
Kérdések és válaszok: Egyéb
allergia vagy más
Bizsergés végtagokban
Van-e teendőm a köv. vérkép...
Beütöttem a fejem