Labor eredmény

Tisztelt Doktor! Ma kaptam kézhez a labor vizsgálatom eredményét, házi orvosomhoz csak egy hét múlva tudok vissza menni. Viszont az eredmények aggasztanak. lymphocyta értékem a 25-45 normál helyett magasabb 51%, és a eosinophyl értékem is magasabb 5% 2-4 helyet. Más értékem minden normális, határokon belül. Panaszra nincs okom, jól érzem magam. Viszont nagyjából másfél hete fejeztem be egy antibiotikum kúrát gyulladt bölcsesség fog miatt.(fájdalom csillapitot is szedtem)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza a laborlelet témában

Kedves Kérdező! Ezek az eredmények nem adnak okot aggodalomra, a lezajlott fertőzés és gyógyszeres kezelés eredményeképpen jönnek létre. Üdb: dr. Tomonkó MAgdolna

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2014. május 16., 19:21; Megválaszolva: 2014. május 17., 20:03
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérvétel eredménye
Üdvözlöm! Szíves segítségét szeretném kérni vérvételi leletem kiértékelésében 32 éves férfi vagyok. Az eredményeimben van pár...
viszkető ujj
Kedves Doktornő! Karácsony előtt pár nappal vettem észre, hogy a jobb kezem középső ujja, ott is a második ujjperc csontja érzékeny lett, picit...
Azi Sandoz
Tisztelt Doktornő! Múlthéten elkezdett fájni a torkom, nem foglalkoztam vele különösebben, aztán egyre rosszabb lett és a hétvégén már elkezdett...
Lacsony Neutrophyl szám
Üdvözlöm! Voltam vér és vizelet vizsgálaton, csak ez a 3 sor mutat eltérést. Ezt melyik orvossal kell kivizsgáljam? ...
Alhasi fájdalom
Kedves Doktornő! Alhasi-hasi fájdalmaim már hónapok óta tartanak. Ezek a vizsgálatok történtek sorrendben: -Ultrahang: bal oldali retropeitonealis...