• 50-hez közel

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webdoktor! Kérdésem a következő lenne: Közeledem az 50 fele, ezzel kapcsolatosan milyen szűrővizsgálatokra érdemes elmennem? Ezeket hol és milyen formában végzik, melyikhez kell házi orvosi beutaló? Minden évben járok nőgyógyászati rákszűrésre, kétévente mammográfiára, pajzsmirigy hormon vizsgálatra kb. évente, teljes vizelet és vérkép vizsgálatra kb. évente, fogorvoshoz szükség szerint kb fél évente, tüdőszűrésre évente. 2000-ben diagnosztizáltak pajzsmirigy alulműködést, melyet évente nézetek. Folyamatosan szedek Euthyrox 175 tablettából felet. Választ előre is köszönöm: Ildikó

        Dr. Árki Ildikó válasza a prevenció témában

        Tisztelt Kérdező! A felsoroltakon kívül még javasolható ebben az életkorban vastagbélrák szűrést (vastagbél tükrözés) végezni. Háziorvosi beutaló szükséges gasztroenterológiára.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2014. január 25., 14:04; Megválaszolva: 2014. január 26., 18:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: