• Védöoltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        ismételten köszönöm a válaszát.tudom hogy nagyon problémázos szülö vagyok de a gyerekért mindent.én az iskola orvosrolirtam önnek eddig.ilyen esetben mit tehet egy szülö?

        WEBBeteg szakértő válasza a védőoltás témában

        Kedves Szülő!

        Én a véleményemet írtam le Önnek, de mivel azért, hogy gyermekének a védőoltások be legyenek adva az iskolaorvos a felelős, ezért mindenképpen vele kell megbeszélnie a további teendőket.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-24 08:52:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 07:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: