Krónikus fáradtság?

Kedves Webbeteg! Több, mint 2 hete tapasztalom azt, hogy bármennyit alszom, edzem, illetve bármennyi kávét fogyasztok, állandóan fáradtnak, nyomottnak és legfőképp dekoncentráltnak érzem magam. Ez főleg a vizsgáimra való felkészülésben jelent nagy problémát, mivel állandóan azon kapom magam, hogy elkalandozik a figyelmem, pedig ez korábban egyáltalán nem volt rám jellemző, valamint a kávé is mindig hamar segített magamhoz térni. Mi lehet a probléma, illetve van-e rá valamilyen gyors megoldás? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza kimerültség témában

Kedves Kérdező!

Talán túlterhelt. Egy kis időt szánjon pihenésre, akkor talán jobban megy majd a koncentrálás. Szóba jöhet még vérszegénység az Ön korában. Kérjen labor vizsgáltra beutalót a háziorvostól. Nem hiszem, hogy gyógyszeres segitséget kellene igénybe venni, hiszen ott mindig lehet mellékhatás.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2013. május 29., 15:52; Megválaszolva: 2013. június 09., 11:13
Kérdések és válaszok: Egyéb
Alváshiány és fokozott...
Egy ismerősöm főiskola mellett dolgozik (szellemi munkát végez) . Ahhoz, hogy mindkét helyen teljesíteni tudjon, naponta csak 2-3 órát alszik...
Kimerültség ellen mit tegyek?
20 éves nő vagyok. Az utóbbi egy hétben igen intenzív kimerültség érzésem van. 9-10 óra alvás után is alig bírok felébredni, pedig előtte az az...