Leszázalékolás

Tisztelt Cím! 49 éves vagyok, magas vérnyomással kezelnek, allergiával, lábamon visszérrel rendszeresen begyullad, tavaly előtt nyombél fekéllyel kezeltek kb.2 centiméteres fekélyem volt, 4 egység vért kaptam és 2 egység plazmát, ideggyógyászati kezelés alatt is állok depresszióval, valószínű a fekély is idegi eredetű volt. Kérdezem, a fent leírtak után mennyi esélyem van, ha bizottság elé megyek, hogy valamilyen mértékű munkaképesség csökkenést megállapítanak? Válaszát előre is köszönöm. Attila

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Árki Ildikó válasza munkaképesség csökkenés témában

Tisztelt Kérdező!

Ezt nem tudjuk megmondani, a munkaképességet elbíráló bizottság hatásköre.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. január 12., 15:55 ;Megválaszolva: 2013. január 17., 16:26
Kérdések és válaszok: Egyéb
Mit takar a leszázalékolási és...
Tisztelt Weborvos! Tisztelt Dr.Nő/Dr. úr! Szeretném megkérdezni mit takar a leszázalékolási és fogyatékossági határozatom. 2019. 08.01-én lettem...
Balesetijáradékkal kapcsolatos...
Tisztelt Szakértő Úr! 2001-ben üzemi balesetet szenvedtem, azóta különböző kategóriákban folyamatosan baleseti járadékban részesülök....
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...