izomfájdalom

Kedves Webdoktor! November 20.-án volt egy vetélésem, ami műtéttel lett befejezve. A kórházban erős görcsökre kaptam Nospa injekciót, majd a műtét után Anti-D leoltást. Mindkét injekciót a combomba kaptam, ami akkor is fájt és utána is.Itthon először a szúri körül zsibbadtnak éreztem, utána a környékén nyomásra fájt, ami a mai napig is tart. A napokban ebben a lábamban olyan izomfájdalmat érzek, mint amikor lázas szoktam lenni.De most nem vagyok beteg, lázas sem és csak ez a lábam fáj.Elképzelhető, hogy ez még mindig az injekciók hatása, másfél hónap után? Normális ez? Köszönöm válaszukat.Jutka.

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Tomonkó Magdolna válasza izomfájdalom injectio után témában

Kedves Kérdező!

Szükséges lenne megmutatnia magát kezelőorvosának vagy háziorvosának, vizsgálat nélkül kérdésére nem lehet korrekt választ adni.

Üdvözlettel: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2013. január 05., 21:11 ;Megválaszolva: 2013. január 08., 21:46
Kérdések és válaszok: Egyéb
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt
Fáradtság, gyengeség, EBV
Kideríthető-e, hogy voltam-e covid...