Füllyukasztás

Tisztelt Doktornő/Úr! 4 éve 2. tipusú cukorbeteg vagyok. Szív és érrendszeri betegségem is van, ezért Aspirint szedek. Szeretném kilövetni a fülem, de az egyik honlapon kizáró oknak írják a cukorbetegséget és a vérhigitó szedését. Úgy tudom az Aspirin a vérlemezkék összetapadását hívatott megakadályozni, és nem tudom, hogy a vérhigitók csoportjába tartozik-e. Kérdésem kilövethetem-e a fülem? Fiatalabb koromban már kétszer volt kilőve, de sajnos beforrt a lyuk. Válaszát köszönöm Tisztelettel: Krisztina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza aspirin témában

Kedves Krisztina!

Nagyon jó értesülései vannak az aspirinnel kapcsolatban. A köznyelvben sokszor "vérhigító"-ként szerepel. Az aspirin alkalmazása során sérülések, sebészeti beavatkozások esetén a vérzés fokozódhat.

Üdvözlettel: dr Árki Ildikó

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2012. december 31., 13:41; Megválaszolva: 2013. január 02., 16:11
Kérdések és válaszok: Egyéb
Magas konjugált bilirubin
Hasi ultrahang utáni teendők
Combfájdalom
Emelkedett káliumszint
Koronavírus elleni oltás
Tisztelt Webbeteg! Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy melyek azok az egészségügyi okok, amelyek kizárják a koronavírus elleni védőoltás...