magömlés előtt bizsergés a lábamban, alkohol hatására felejtek

Üdvözlöm. Olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy az természetes-e, hogy ha maszturbálok, és amikor az előrejelzési szakaszban vagyok, és közel vagyok a visszafordíthatatlan szakaszhoz, akkor a lábszáramban bizsergést érzek? (korai magömlésben szenvedek) Valamint olyan kérdésem lenne még, hogy mikor alkoholt fogyasztok, akkor nagyon könnyen olyan pontra esek, hogy nem emlékszem másnap a dolgokra, régen (15 évesen) disco előtt megittam 1, 5 l vodkát, és nem éreztem magam berúgottnak, semmi gondom nem volt (házi tejet ittam világ életemben, azt beszélgethettük ismerőseimmel, hogy lehet hogy azért, mert hogy az zsíros) de 1x nagyon csúnyán berúgtam, hánytam, nem emlékszem dolgokra, és utána egyre kevésbé bírom, már annyira kevéssé, hogy nem sokat kell innom, hogy elfelejtsek egy egész disconyi történetet, és az ismerőseim azt mondják, hogy nem látszódok berúgottnak, mitől lehet ez a nagy fordulat? Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Kalóczkai Andrea válasza amnesia alkohol hatásra témában

Kedves Kérdező!

Az alkohol leginkább a memóriával és tanulással foglalkozó agyi központokat támadja meg először. Ha Ön már 15 éves kora óta rendszeresen és nagyobb mennyiségben fogyaszt alkoholt, az sejt szinten is megjelenő károsodáshoz vezet. Az idegsejteknek már gyengül az a kapacitása, hogy az alkohol hatását kompenzálják, és igy ne lépjen fel a felejtés. Azt javaslom váltson életmódot, és ne fogyasszon olyan mennyiségű alkoholt, mint jelenleg. Az étkezésnek ebben csak minimális szerepe van, nyilván normál táplálkozás mellett.

A szexualis aktivitás alatt az gerincvelői idegpályák (ahonnan a láb is kapja a végső központi beidegzést) is izgalomba kerülnek és élettani velejárója lehet a magömlés előtti pillanatoknak a lábzsibbadás, bizsergés - ez normális.

A korai magömlésnek leggyakrabban lelki oka van. Jó hatásúak lehetnek erre pszichoterápiás módszerek, illetve bizonyos antidepresszáns gyógyszerek.

Kérdés: 2012. december 27., 23:13 ;Megválaszolva: 2013. január 01., 12:04
Kérdések és válaszok: Egyéb
Fejfájás okai mi lehet?
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt
Fáradtság, gyengeség, EBV