Válaszra várva 2!

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Amit írtam önnek vagyis próbáltam rövidíteni az MI-vel az a Mitralis Prolapsus volt és abból is a legenyhébbet állapították meg nekem. Erre kérdeztem rá hogy ez ön szerint mi lehet ami nekem van ön mit gondol? Lehet hogy rosszul írtam a Betalockot és a szedését ami 25 Mg-am. Ön mit gondol mi lehet ez? Az időjárás befolyásolja netalán ami nekem van vagy esetleg más gyógyszert kellene szednem vagy ugyanezt csak más adagolásban. Mert pénteken miután ezt a levelet megírtam úgy éreztem megy a vérnyomásom ami 131/80/78 volt amire azt mondanák az az ideális de nekem 126/70/64 szokott lenni, de aztán egy fél Betalock bevételek után normalizálódott a dolog, és estére már jobban voltam sőt délután is egy kis idővel a gyógyszer bevétele után. Aztán szombaton egy negyed Betalockot vettem be C vitamint és D vitamint. Vasárnap egy negyed Betalockot egy D vitamint és egy C vitamint. Ma pedig egy negyed Betalockot egy D vitamint vettem be és jól érzem magamat csak egy picit fáj a gerincem. Nos ezek után ön mit gondol kedves Doktornő. várom válaszát! További szép napot! Kézcsókom! Zsolt73

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza gyógyszerváltás témában

Kedves Kérdező!

Az enyhe fokú mitralis prolapsus általában nem okoz tüneteket, időnként okozhat szívdobogás érzetet, valószínűleg ezért kapta a Betalocot. Éves kontroll vizsgálat mitralis prolapsusban általában javasolt. Ha a mitralis prolapsus kifejezettebb, a szív feletti hallgatódzáskor zörej hallható, akkor fogászati illetve egyéb beavatkozások előtt antibiotikum adása javasolt. A leírt vérnyomásértékek a normális tartományban vannak. A vérnyomás napszaki váltakozása normális. A Betaloc illetve Bisoblock adagját beszélje meg kezelőorvosával.

Kérdés: 2012. december 10., 14:47 ;Megválaszolva: 2012. december 12., 11:54
Kérdések és válaszok: Egyéb
Magas amiláz
Gyógyszer tárolása
Mellkasi fájdalom
Szédülés, hányinger...
Leszázalékolás
Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Leszázalékolással kapcsolatban, azon belül is a jogosítvány esetleges elvételéről szeretnék kérdezni. 2020-ban...