Megfázás

Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! Egy pár napja (kb. vasárnaptól-hétfőtől) van egy enyhe megfázásom. Aktívan jégkorongozom, szerdától jártam edzésekre 2 nap kihagyás után. Az utóbbi napokban enyhe szúrást éreztem a bal mellkasomon, a szívem bal-alsó részénél főképp. Lehet ez tünet valamilyen szívizomgyulladásra? Rendszeresen járok sportorvoshoz, legutóbb viszont csak egy éve voltam. Az EKG-mal eddig sosem volt semmi gond.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívizomgyulladás témában

Kedves Kérdező! Megfázás esetén erős fizikai aktivitás nem ajánlott, fontos lenne ilyenkor a tünetek megszűnése után még egy-két napot is kivárva edzés szünetet tartani. Ha nem szűnik a panasz, akkor fáradjon el a háziorvoshoz, először mellhártyagyulladást kell kizárni, illetve szükség esetén egyéb vizsgálatokat is előírhat az orvos. Jobbulást kívánok! tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. december 06., 22:11; Megválaszolva: 2012. december 09., 11:34
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés