normális?

Kedves Doktor úr/nő Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy hideg hatására elkékül a szám. Pár éve már megfigyeltem hogy hideg hatására a ujjaim valamint a combom is érdekes szinekben játszik de ezt hogy a szám ilyen szinü lesz arra olyan három hete egy barátom hivta fela figyelmem. komoylabb megebetegedésről nem tudok van egy jelzett foku háromhegyü billentyü elégtelenségem de ezt véletlenszerüen vették észre mivel pánikbetegségem és ehhez járuló folyamatos szédülések miatt kardiologián is vizsgáltak ahol azt mondták minden rendben van esetleg kis magnézium tablettát szedjek. normális e ez a lila száj vagy esetleg sürgősen keressem meg kardiologus orvosom esetleg valaki mást? lehet e ez valami féle aorta aneurisma jele vagy ezt inkább felejtsem el? válaszát nagyon köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Molnár Dóra válasza ajkak elkékülése témában

Kedves Kérdező! Tünetei nem aorta aneurizmára utalnak, nyugodjon meg. A hajszálerek tágasságát befolyásolja a hőmérséklet, ennek következtében változhat a bőr és az ajkak színe. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. december 04., 08:18; Megválaszolva: 2012. december 07., 05:55
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lép hiányából fakadó eljárás
Herpesz vírus (vérvétel)
Kérdőjeles probléma
Mai válaszra kérdés
Allergi miatt szenvedek tanácsot...