Lehet gyermekem?

Tisztelt Doktor No/Ur! 2011 oktobereben egy munkahelyi szovaltast kovetoen kezdodtek problemaim. A fejem teteje teljesen elzsibbadt! Egy het utan elmendtem egy helyi neurologushoz (kulfoldon elek) , aki kisebb alapveto vizsgalatok utan a cipralex szedese mellett dontott (10mg) . 8 honapos szedes utan magamtol dontottem ugy, hogy szeretnek leallni, mivel tuneteim megszuntek. Termeszetesen kikertem az orvos tanacsat is, aki tamogatott ebben. 2 honappal kesobb ujbol jelentkeztek a fejfajasok, ugyanugy, ugyanott! Bepanikoltam, fulladas kerulgetett a munkahelyemen, szorongas, elpattantak erek a bal karomon, amik szepen be is feketedtek. Elegem lett kulfoldbol, es magyarorszagra utaztam kivizsgalasokra. egy szolnoki neurologus ujbol felirt a gyogyszerre. Csinaltattam agyi CT-t, es MRI-t is, minden negativ lett. Vervizsgalat szinten jo, kiveve a piciket magas verzsiromat, amit allitolag genetikailag orokolhettem szuloktol. Meg fogaszati vizsgalatra is elmentem, ott is kijavitottak a gondokat. Gasztroenterologushoz is mentem, csinaltattam gyomorrontgent is, az is negativ lett. Mindent megtennek a javulas erdekeben. Sokam mondjak, allitolag pszichologushoz kene jarnom kibeszelnem a gondjaimat, es erre is hajlanek, de meg nem vitt ra a lelek. Most a kerdesem inkabb masra iranyulna. 8 eves parkapcsolatban elek, gyermeket terveznenk. most ismet cipralexet szedek mar 3 honapja, es valoszinu meg egy ideig szednem kell. A cipralex szedese kozben probalkozhatunk gyermeknemzessel? Bar szexualis etvagyam a gyogyszer szedese kozben picit csokkent, de aggodok hogy a babat vagy a paromat es a terhesseget befolyasolja e a gyogyszer. elore is koszonom valaszukat, Tisztelettel: P.

Legfrissebb cikkek a témában
    Nincs találat!

Dr. Fekete Ferenc válasza Cipralex témában

A cipralex szedese kozben probalkozhatunk gyermeknemzessel?

inkább nem mert genetikai károsodás kockázata magasabb

Bar szexualis etvagyam a gyogyszer szedese kozben picit csokkent,

szokott valóban

de aggodok hogy a babat vagy a paromat es a terhesseget befolyasolja e a gyogyszer. elore is koszonom

inkább nem mert genetikai károsodás kockázata magasabbvalaszukat, Tisztelettel: P.

Kérdés: 2012. december 01., 13:28 ;Megválaszolva: 2012. december 04., 15:35
Kérdések és válaszok: Egyéb
Nyomás a fejben
Hepatitis A és B védőoltás...
Sárga tenyér labor eredmény volt
Fáradtság, gyengeség, EBV
Kideríthető-e, hogy voltam-e covid...