Tisztelt Doktor Nő/Úr!

Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy van e bármiféle hatása egymásra a gyógyszereknek. Jelenleg a Metoject injeckiót, Medrolt (napi 8mg) -ot, Folsavat és Kaldyum-ot szedek, a reuma arthritisem miatt kapom ezeket. Székletvizsgálat során kimutatták a Campylobacter sp.-t és kaptam rá Fromilid Uno-t és Amoxicillin-B -t. Lehet ezeket együtt alkalmazni? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskásné Dr. Kocsis Erika válasza gyógyszerek témában

Kedves Kérdező.

Lehet ezeket a gyógyszereket együtt alkalmazni, de fokozott óvatossággal, mivel megváltozhat az Ön által említett gyógyszerek szervezetből való kiürülése így a szükségesnél magasabb vagy alacsonyabb vérkoncentrációt érhet el, ezért szükséges lehet a szérumszint ellenőrzése. A folsavat szükséges szednie a Metoject injectio miatt, a Kaldyum-ot pedig a Medrol miatt.

Üdvözlettel,

Kérdés: 2012. augusztus 25., 09:57; Megválaszolva: 2012. augusztus 28., 12:14
Kérdések és válaszok: Egyéb
Detralex
Üdvözletem. Neurológián kaptam egy Betahistin-ratiopharm 24mg tablettát amiből 2×1et kell beszednem. Viszont a lábaim elkezdtek fájni így...
gyógyszerek szedese egyutt
Udvozlom, az lenne a kerdesem, hogy a Detralex es a Chinotal gyogyszerek szedhetok-e egyutt. Valaszat koszonom.
Gyermek vállalás
Kedves Doktornő! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyi idő alatt ürül ki a xanax 0, 25mg a szervezetből.Utóbbi hónapokban többször vettem be...