testmagasság

A fiúgyermekem 14 éves és 144 cm. A társai mind magasabbak, ez kicsit zavarja. A növekedése folyamatos, de a vele egykorúakhoz képest lassú. Az én (édesanya) magasságom 148 cm, az édesapjáé 170 cm. Hallottam a növekedési hormonról. Kérdésem, hogy kellene-e a gyermekemnél alkalmazni. Köszönöm a válaszukat

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a növekedési hormon témában

Kedves Kérdező! Ha a gyermeke folyamatosan növekszik, csak egy kicsit elmarad az "átlagtól", az nem utal betegségre. Növekedési hormont semmi esetre sem kell használniuk.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. augusztus 24., 07:48; Megválaszolva: 2012. augusztus 24., 08:14
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés