Szerinte mi lehetett!

Tisztelt Dr úr/nő Most hétfőn voltunk a strandon utána meg ki mentünk a tére ott ahogy megetem a patogatatkuoricát rosszul lettem.Elkeztem szédülni meg hányingerem lett már az ájulás határán voltam de locsoltak vizel igy nem ájultam el.Én napszúrásra gondoltam de csulótól lefelé görcsöt kapott a kezem, még mikor jobban lettem akkor is görcsölt alig birtam kifesziteni. Az volna a kérdésem hogy őn szerint mi lehetett ez.Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

Valószínűleg a nagy meleg okozta vérnyomáseséssel volt kapcsolatos a rosszullét, lehetett az oka magnézium vagy kálcium hiány. Ha panaszai viszont ismétlődnek, jelentkezzen orvosnál.

Kérdés: 2012. augusztus 23., 09:51; Megválaszolva: 2012. augusztus 23., 12:03
Kérdések és válaszok: Egyéb
Folyamatos Szédülés
Folyamatos Szédülés
Folyamatos Szédülés
Kedves Doktornő! Ma voltam nyaki ultrahangon. Pici meszesedés található. Significans szűkület nem mutatható ki. Az artéria vertebralisok szabályos...
Nyaki "fájdalom", folyamatos...
Kedves Doktornő! 25 éves sportos férfi vagyok, szorongásos problémám többféle tünetet öltött az elmúlt hetekben, hónapokban (fullasztó...
Szedules
Penteken este egeszen az ejszakaba nyulva italoztunk egy baratommal. En whiskyt ittam de abbol rovid idon belul kb 5-6 decit. Rosszul is lettem. Hirtelen...