vérkép elemzése

A következő vérképadatai mire utalnak van-e súlyos betegségem.Lehet e javítani a vérképen? GOT GOT /ASAT/ 47U/l (0, 0-35, 0) GPT GPT /ALAT/ 70, 6U/l (0, 0-45, 0) GGT SE GGT 60, 0U/l (0, 0-55, 0) ALB Se Albumin 53, 9g/l (35, 0-52, 0) TG Se Triglicerid 1, 82 mmol/L (0, 4-1, 7) CA Se Calcium 2, 68 mmol/L (2, 2-2, 65)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza májenzim témában

A magasabb GOT és GPT miatt májkímélő diéta, alkohol- és dohányzási tilaom javasolt, a triglicerid is magasabb egy kicsivel, szénhidrát- és szírszegény diéta, napi rendszeres mozgás, a testsúly optimlaizálása javasolt. 3 hónap múlva kontrolláltassa meg!

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2012. július 27., 22:38; Megválaszolva: 2012. július 30., 21:12
Kérdések és válaszok: Egyéb
Post covid nehézlégzés
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Covidon átesett beteg vagyok, az első tünetek március 8.-án kezdődtek. Viszonylag enyhe tüneteim voltak. Viszont az első...
Laboratóriumi eredmény
Jó napot kívánok doktornő. Szeretném megkérdezni, hogy a laboratóriumi eredményemben eltérés mutatkozik a Se kálium és az Se alanin...
Lenyeltem!
Részben Lenyeltem a műanyag fogam egy kis darabját lesz e valami bajom? Hogyan tudom én magam kiszedni?
Izomrángás
Jo napot! 23 éves vagyok, ma kezdtem el érezni a kezembe lévő izomrángást, főképp ha valamit a kezembe tartok, és ha a hasamon fekszem. A jobb...