Mi a bajom?

Kérem segítsenek érrendszeri beteg vagyok 8 éve kaptam tüdőembóliát de nem éreztem ilyen gyengeséget amit most....Fejfájással ébredtem előző este vízhajtót vettem be kálium nélkül, majd a városban másnap reggel tompa ütés szerű fájdalmat éreztem a fejemben pillanatok alatt lábaimból kiment az erő majd leültem egy padra hogy jobban leszek, de nem lettem igy segítségül egy járókelő szólt be a patikába és mire ő kiért és kérdezte a nevem már nem tudtam reagálni a hangja nagyon távolinak tűnt...haza küldtek a sürgöségiről, hogy a kánikula és a meleg és múló rosszullét.Sajnos 3 hete ugyan abban az állapotban vagyok nehezek a lábaim zsibbad a bal karom, fejfájás, gyengeség és fej mozgására nagy szédülés.Visszamentem fej ct-re de rájöttem 20m -t nem bírok menni. A laboreredményeim jók, fej ct-n sem találtak semmit.Kérjem a fej mr-t vagy a nőgyógyászatot, vagy mit? Háziorvosom szerint lelki eredetű.Nem tudom mit tegyek kérem segítsenek.. nem bírom magam bármilyen nagy akaratom van

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza rosszullét témában

Kedves Kérdező!

A 3 hete tartó panaszok nem minősíthetők múló rosszullétnek. Mindenképpen kérjen további vizsgálatokat háziorvosától, egy kontroll koponya CT és MR jó szolgálatot tehet. Lelki eredetűnek csak akkor nyilváníthatunk valamit, ha a leggondosabb kivizsgálással sem lehet betegséget kimutatni.

A tompa ütésszerú fájdalom a fejben un. subarachnoideális vérzés jele lehet (ez nem bizonyos, csak egy lehetőség) , ami szivárgó jelleget is ölthet, ez esetben csak ismételt kontroll vizsgálatokkal lehet kimutatni.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2012. július 25., 00:11; Megválaszolva: 2012. július 27., 23:29
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom