mi a bajom?

Tisztelt Címzett! 26 éves vagyok, átlagos testalkatú, nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, semmi káros szenvedélyem nincs. 2 hónappal ezelőtt kezdődtek panaszaim. Mellkasszorítás, szapora légzés, gyengeség... Voltam a házi orvosnál, voltam a belgyógyászaton, sehol nem találtak semmit. Vérkép jó, tüdőszűrés negatív, vizelet negatív, EKG is rendben, hasi ultrahang negtív (prosztata, gyomor stb. rendben) ... Mindenki szerint egészséges vagyok, a házi orvosom szerint, egyek rendesen, mozogjak és pihenjek sokat. Családtagjaim szerint stressz és az idegesség az oka a problémámnak. Nem vagyok szerencsére beteges alkat, de az elmúlt két hónapban annyit voltam orvosnál, mint máskor 5-6 év alatt. Előtte kb. 2-3 évente láttam a háziorvosomat. Az utóbbi időben evés közben erős hányinger tör rám, alig tudok enni pár falatot, van hogy szinte nem is eszek, mert az étel látványától rosszul vagyok. Sajnos, emiatt fogytam is. A háziorvosom elküldött neurológiára, mert a múlt héten szerdán hajnalban arra ébredtem, hogy elzsibbadt a bal kezem és bal lábam, ami azért tovább tartott, mint egy "elfekvéses" zsibbadás, mert még másnap is éreztem. Most csütörtökön megyek neurológiára. A hányingeres tünetek mellé társul az is, hogy idegesebb, türelmetlenebb és sokkal feszültebb lettem. Feledékeny vagyok és fáradékony, illetve szétszórt, ideges, feszült... Kérem, hogy a fentiek alapján írja le véleményét! Válaszát és segítségét előre is köszönöm! Félek, már mindenféle rossz dolog, gondolat megfordult bennem, hát ha van valami komolyabb bajom. Kérem segítsen! Üdvözlettel: V.Á.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

WEBBeteg szakértő válasza mellkasi panasz témában

Kedves Kérdező!

Mindenképpen jó jel, hogy az eddigi vizsgálatokkal nem sikerült kórosat találni. A hányinger, émelygés hátterében lehet pszihés ok, de refluxbetegség is okozhatja. A zsibbadásos panaszok miatt a kivizsgálása indokolt. Mivel panaszai igen sokrétűek és számos pszichés tünetet is leír, valóban felmerül, hogy a háttérben lelki tényezők állnak, és adott esetben ez is kivizsgálandó és kezelendő.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. július 02., 16:01; Megválaszolva: 2012. július 04., 09:16
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?