• mi lehet a baj? Krónikus kimerültség?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        eddigi tüneteim:szédülés, izzadás, remegés, szapora szívverés. ezekre szedem a frontint 0, 5mg napi egyet kellett eddig. de 2 hete új tünetek gyötörnek ezek:tarkótáji zsibbadás, forróságérzet testszerte, fülzúgás, étvágytalanság, állandó fáradtság és álmosság. voltam belgyógyon és ott nem találtak semmit. az a helyzet h havi szinten 370 órát dolgozom már huzamosabb ideje és ebben rengeteg éjszaka benne van. arra gondoltam hogy ez lehetne esetleg már krónikus kimerültség? köszönöm a segítségét!

        WEBBeteg szakértő válasza a krónikus fáradtság témában

        Kedves Kérdező! Igen, lehet krónikus fáradtság is, de mielőtt ezt kimondja valaki, mint diagnózist, illene egy kicsit kivizsgálni. Laborvizsgálatra gondolok, EKG-ra, mellkas rtg-re, gégészeti vizsgálatra, sorozatos vérnyomásmérésre, esetleg 24 órás monitorozásra. Nem közömbös, mennyire rendszeresen étkezik, mennyi kévét, alkoholt, energiaitalt fogyaszt, mennyit dohányzik, mennyit sportol....Szerintem nem jó ötlet a Frontin. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2012. június 29., 20:10; Megválaszolva: 2012. július 01., 22:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: