vérkép lelet

2012.06.19-i laborleleteimben a következő eltérések szerepelnek: glukóz: 6.; GOT: 60; Össz.koleszterin: 6.5;HDL: 1.65; LDL-koleszterin: 4.37; Neutrofil: 84;Lymfocita: 9.9, Lymfocita abszolutértéke: 0.81; MPV: 13.2; Junius 17-e óta lumbágó probléma miatt kezelés alatt állok/injekciókura+gyógyszer/vmint az elmult hónap fokozott stresszel volt teli. Kérdésem milyen jellegü további kivizsgálásra van szükségem vagy ez a lelet nem ad okot aggodalomra. Köszönettel és üdvözlettel:

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Szanyi Andrea válasza laboreredmények témában

Kedves Kérdező!

A laborleleteiben a normál értékekhez képest kismértékú eltérés aggodalomra nem ad okot.

Az enyhén emelkedett vércukorérték miatt egy étkezés utáni 2 órás vércukorvizsgálat szóba jön. Az emelkedett májfunciós érték (GOT) hátterében esetleg gyógyszer mellékhatás lehet. Az emelkedett koleszterinszint miatt kerülje a zsíros húsféléket. Az abszulut limfocitaszám kismértékű eltérése sem ad okot aggodalomra. Az MPV kissé emelkedett értéke a trombocitaszámmal együtt értékelhető. Néhány hónap mulva a jelzett laboreltérések miatt csináltasson kontroll vizsgálatot.

Kérdés: 2012. június 20., 18:24; Megválaszolva: 2012. június 25., 06:23
Kérdések és válaszok: Egyéb
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat
Segítség kérés