Mennyire komoly?

Már pár napja szúró érzést érzek a szemem fehérjén, a sarkán (mintha valami lett volna benne) de ma néztem és ilyen kis, mintha, csomó vagy valami ahhoz hasonló dolog lenne (kissé sárgás szinű) , kiemelkedik a szem felületről, nem fáj még mindig csak félek h valami komolyabb bajom lesz!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Papp Júlia válasza szúró érzés a szemben témában

Tisztelt kérdező! Valószínűleg a kötőhártya elváltozásairól lehet szó. (Akár degeneratio, akár kis cysta, akár "choleszterin lerakódás", esetleg idegentest stb.) Műkönny cseppekkel lehet a szúródó, irritáló panaszokat csökkenteni. De azért érdemes lenne megmutatni szakorvosnak, aki műszeres vizsgálattal pontosan el tudja dönteni, milyen kezelési lehetőségek léteznek (pl. gyulladás csökkentő szemcsepp, vagy műtéti megnyitás, eltávolítás stb.) vagy egyszerűen csak a megfigyelés és követés.

Kérdés: 2012. június 19., 20:00; Megválaszolva: 2012. június 26., 13:38
Kérdések és válaszok: Egyéb
Irányított hashajtás, gyógyszer...
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina