Mi lehet a bajom?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Tavaly februárban borzasztó bal oldali alhasi szúró fájdalmaim voltak, szinte összegörnyedtem. Ez úgy 3 hét múlva elmúlt! Fél év után észrevettem jobb oldalt a lágyák és a medence csont közötti bőrterületen egy piros kitüremkedő enyhén viszkető foltot. Először bartonella fertőzésre gyanakodtam, bár nem jellemző itt Magyarországon! Elmentem bőrgyógyászhoz (kb 3 hónap múlva kaptam időpontot) Addigra nem teljesen ugyan de elmúlt. Azt mondta hogy semmi komoly. Visszajöttek a folyamatos hasi fájdalmak de már nem olyan erősekElküldött azért az infektológiára, ahol hív 1-2, toxoplasma, bartonella serológiát végeztek, mind negatív lett! Viszont 5/6 os szívzörejt állapítottak meg. Kardiológián voltam ahol endocarditisre gyanakodtak. TEE vizsgálat során ez negatív lett! Vizszont megállapították a kéthegyű billenytű propulusát. Véletlenszerűen jöttek a karomon ilyen kis kerek lila pöttyök (véraláfutások) amik elmúltak.2 hónap elteltével elkezdett ilyen kényszer úrrá lenni rajtam hogy kevesebb levegőt kapok mint amennyi kellene viszont ha a számon veszek, néha mély levegőt valamivel jobb de nem múlik el hosszú heteken keresztül.Többször voltam már az ügyeleten, semmit nem találtak! Elmentem a pszichátriára is ahol azt mondták hogy szorongok, de ezeket a tüneteket érdemben nem magyarázza pszichés ok így menjek el kivizsgálásra! Voltam gyomortükrözésen ahol minden rendben találtak. Készítettek helikobakter co2 vizsgálatot, szintén negatív lett. Elkezdett viszketni a végbelemnél azóta sem múlt el! Ritkán sok székletürítés után pecsételő nagyon kevés vérzés van. A nyakamon a bal oldalt a nyirokcsomó, nyaki ér környékén szúró, feszítő fájdalmat érzAzóta már volt hogy annyira megszédültem hogy nem tudtam járni, plussz ilyenkor beszédzavarom is szokott lenni.Ezek a tünetek van hogy egyszerre van hogy felváltva jelentkeznek, viszon nem félórákig tartanak, hanem hetekig napokig, akár hónapokig is! Teljesen kétségbe vagyok esve, romlik az életminőségem.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza fájdalom témában

Kedves Kérdező!

A László kórház infektológiai osztályát tudom ajánlani, ahol a ritka fertőző betegségeket is tudják vizsgálni és azonosítani. A korábbi serológiai teszteket is érdemes megismételni, ha a panaszok nem múlnak, hanem súlyosbodnak. Kiterjedt laborvizsgálatok és góckutatás is szükséges. Tüdőgyógyászati kontroll vizsgálat is hasznos lehet, vírusokban is kellene gondolkodni, nem csak bakteriális fertőzésben. A beszédzavarok miatt neurológiai kivizsgálás is szükséges.

Ügyeletekre hiába megy, ott nem tudnak kivizsgálást végezni vagy beutalót adni. Önnek kiterjedt szakorvosi vizsgálatokra van szüksége. Az említett helyekre háziorvosától kérjen beutalókat. Az ő dolga az eredmények értékelése, újabb vizsgálatok kérése, ha valamelyik irányban kiderül valami.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2012. június 11., 11:04; Megválaszolva: 2012. június 13., 23:43
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés